Never Alone

Nu har världens sötaste gumma flyttat in och jag är så glad över att inte behöva vara själv hela tiden.
Hon är som min lilla hemma fru nu städar hon hos mig och jag bara sitter vid datorn och tar det lungt som en riktigt man och gör ingenting.


29/10 - 11

Vakna idag vid 1 tiden på natten men gick och la mig vid 17 i går för knäppa älsklingen kom och banka på min dör vid 11 och då hade jag bara sovit 11 timmar så var helt slut, somna nästan på tre kronor när vi skulle äta.

Måste bara säga en sak, maten på tre kronor smaka ingenting alls, dom verkar inte alls kunna nåt om thai mat. Blev riktigt besviken, så ät inte lunch buffé där om ni vill ha smak på maten.

Senare idag så blir det att handla så man har nåt gott att tugga på, får se vad man köper.

Sen när jag kommer hem så ska jag spela massa sims 3 nu när matte har installerat sims 3 pets åt mig, längat tills jag kan åka hem och spela det, känner mig nästan dum att jag heldre åker hem och spelar mitt sims än att vara hos matte, men jag vill vara med han med, men sims är heligt för mig, så klaga inte på sims då får du stryk.


Hehe men nu ska jag surfa vidare oich kolla när sötisen spelar wizardry, labyrinth of lost souls till ps3.

KramPARTY, PARTY!!!Idag så blir det party med min underbara kompis Azze,
fan vad kul det kommer bli.
Kommer vara på Five och Gurkan kommer dit och ska sjunga
och kasta kort tröjor ut i publiken.

Kommer lägga upp bilder sen som jag kommer ta med min kamera,
så får ni se hur kul vi hade det ^^

Men ska dra vidare nu

Kram


Risifrutti!


Idag till lunch så blev det risifrutti XL, man blir inte så mätt på dom men man klarar sig ett tag tills man ska äta middag, eller tar ett mellanmål.


Medans jag äter min risifrutti så kollar jag på svenska Hollywoodfruar, inget jag bruakar se på annars, men det är kul att kolla ändå för dom är så sjukt löjliga ibland.

idag så steg jag upp vid 14 för att jag skulle hinna till soc och lämna in en ansökan så man får pengar den här månaden villket kan vara bra så jag kan betala mina räkningar, och handla mat.

Men nu ska jag kolla klart på hollywoodfruar och sen blir det nog att spela sims

KramSorry

Hej alla sorry att man inte har skrivit på ett tag, men har varken haft tid eller lust på ett tag.

Har inte hänt så mycket för mig, har börjat dock i en livsstilsgrupp som jag har 2 gånger i veckan.
Mattias har idag skaffat sig en liten bärbar dator, en lagon storlek, inte för stor eller för liten, den är också riktigt skön att skriva på.

Sitter nu och kollar på batman nog för att det snart är slut men ändå, hihi.

känns riktigt skönt att kunna sitta vid datorn och kunna sitta på internet nu när man inte har gjort det på flera dagar då jag har varit hemma hos mattias hela helgen.

Jag har faktsikt bestämmt mig för att börja träna på riktigt får hoppas att jag lyckas den här gången, tänker inte ge upp.
Så då kommer jag träna på stepin 24, riktigt bra ställe kan rekomendera det.

Men nu ska jag hitta på nånting kul och fördriva tiden med

KramRSS 2.0