android blogg.

Hej alla ligger och provar om man kan blogga från mobilen och det verkar funka riktigt bra hittills. Idag har man inte gjort mycket starta dagen med en chokladkaka och lite sprite, mums! Kanske inte det bästa man kan äta men men det är helg så man måste ju få unna sig lite :-p

Skornas värld!

Idag så drömde jag mig bort i skornas värd, hitta mycket snyggt, eller rättare sakt sånt som jag tycker är snyggt sen vad andra tycker skiter jag i rent bokstavligt :P

Kommer lägga upp lite bilder på skor så får ni se själv :) tryck på bilden så skickas du vidare till hemsidan som jag hitta skorna på.

 


Home again!

hemma igen efter mitt besök på min gammla högstadieskola.

Blev inte så mycket till besök hann träffa min gammla svenska och engelska lärare precis innan hon skulle äta, så samtalet blev inte så lång.
Hon var alltid min favvo lärare har henne till och med på facebook ^^

Men i villket fall så nöjde jag mig med det och åkte in till stan igen och käka en friskoburgare och en lyxshake på MAX blev min lunch kan man säga.

Klockan 17:00 då ska man iväg igen och då ska man fara och handla mat, så kommer handla grejer så vi kan göra korvstroganoff och chilli con carne.


Sen blir det hem igen och då får man se vad som händer om man kommer kolla mer på NCIS eller nåt annat trevligt eller så kommer det bli en tidig kväll.Kram på erGammla minnen.

Idag så hade jag tänkt fara och hälsa på min gammla skola, ska bli riktigt kul. Får se om man hittar några gammla lärare man hade på mellan och högstadiet :)

Men jag kommer nog inte åka riktigt än, ska piggna till först, blir kanske nångång vid 9 halv 10..


Städa!!

Blää idag så ska man städa, vart lat så nu får man igen för de.. men men.

Ska nu med sötisen ner till bussen då han ska på jobbet, så då ska man passa på och ta sig en rök.


My new life

Den här bloggen har jag då gjort för att skriva om min framsteg både inom min träning som jag inte har börjat än på grund av att man har varit sjuk och även mina framsteg när det gäller mitt mående.

Kommer även uppdatera om mitt sökande efter en lägenhet, nu när man ska flytta från killen.


Men nu ska man ta sig en liten fuskis och gå och äta på Matbiten.


RSS 2.0